top of page

Účinky nízkých frekvencí na činnost našeho mozku

Všichni si uvědomujeme sílu a moc hudby. Hudba a zvuk jsou pro naše těla a duše velmi silným transformačním nástrojem. Pro svůj harmonický rozvoj věnujte svou pozornost takzvaným Solfeggio frekvencím. Jde o šest čistých tónů, které byly použity pro vytvoření starověké hudební stupnice:

UT - 396 Hz - Osvobozující pocit od viny a strachu.

RE - 417 Hz - Vracení situace a usnadnění změn.

MI - 528 Hz - Transformace, zázraky a oprava DNA/ frekvence lásky

FA - 639 Hz - Soudržnost / Vztahy / harmonizace mozku

SOL - 741 Hz - Vyjádření / Řešení / probouzející intuici / spojuje s nelineárním poznáním

LA - 852 Hz - Prohloubení intuice/navracející k duchovnímu řádu / osvícení / láska bez podmínek


Ale pozor! Pokud chcete hudbu využívat k Vašemu harmonickému rozvoji, je potřeba, abyste si přeladili své hudební nástroje z tóniny „A“ s frekvencí 440 Hz (působí na organickou hmotu i prostor silně destruktivně) buď na tzv. „starověké Solfeggio“ o 417 Hz, anebo ještě lépe, přejděte na tóninu „C“ s frekvencí 528 Hz.


Solfeggio frekvence 528 Hz uzdravuje a opravuje kódy DNA v našem těle. Tato frekvence je například používána genetiky při biochemických procesech. Odemyká a aktivuje všech 64 kódů DNA. Většina lidí má aktivních jen 20.


Hudba je neviditelnou geometrií vesmíru. Tvoří procesy v naší energetické stavbě. Vytváří nádherné geometrické koncepty z beztvárné nicoty.


V současné době je „geometrie hudby“ ohniskem výzkumu na všech úrovních lidského poznání. Naše emoce a mentální stavy mají své rezonanční frekvence. Najděme je a vyhledejme si tak pro sebe svou ozdravnou hudbu!


Jedním ze zpěvů, obsahující Solfeggio frekvence, je skladba „Ut Queant Laxis“: https://www.youtube.com/watch?v=SugtS3tqsoo

Zdroje:

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page