top of page

Poděkujete Vaší Firmě za výsledky, dosažené v tomto roce? Řeknete jí, co pro ní uděláte v roce 2018?

Přichází čas poděkovat své Firmě za výsledky, které dosáhla v tomto roce. Zároveň končí čas pro to, abyste jí řekli, co pro ní uděláte v roce 2018. Jistě chcete, aby Vám Vaše Firma přinášela své plody i v příštím roce...


Má smysl stanovovat firemní cíle na příští rok? Má! Procesem stanovení cílů programujeme sebe i své spolupracovníky. Programujeme jejich i své podvědomé mysli. A ony pro nás budou pracovat. Opět, dobře a celý příští rok! Naše mysli od nás potřebují jen jedno. Potřebuji zadání. Co chceme dosáhnout v příštím roce?


Plánovat je rovněž důležité. A opět. Nejde o plány. Jde o proces tvorby plánů! Proces, při kterém si my i klíčoví lidé kolem nás uvědomujeme: Víme? Známe? Rozumíme? Věříme? Co? Jak? Proč?


Proces stanovování cílů a způsobu jejich naplňování je základem interní firemní komunikaci. Je důležité říci svým spolupracovníkům, že s nimi počítáme. Je důležité jim říci, kam jdeme. Je důležité, aby o našich cílech věděli. Dejme jim tak možnost volby. Dejme jim prostor pro zamyšlení. Dávají jim naše cíle smysl? Chtějí jít s námi i v roce 2018?


Přijďte si popovídat s dalšími majiteli firem o tom, co se Vám letos povedlo v oblasti řízení Vaší firmy a Vašich lidí. Přijďte se inspirovat, jak sestavit inspirující cíle a funkční plány pro řízení činností firem a lidí v roce 2018.


Více informací o Semináři: „Nové i ověřené způsoby vedení firem a lidí“, pořádaném ve čtvrtek 14.12.2017, naleznete zde: https://ica.clipsan.com/cs/moderni_rizeni

Těším se případně na viděnou :-)!

Tomáš

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page