top of page

Team Spirit

Each group of people who have some time to work together, creating something that is frequently referred to as "team spirit". The work of the "team spirit" is growing. After some time, the "spirit" will become independent. Begins to have its own intelligence ...

Someone called it "a turning point" in the business. Already you are not alone. Your "Spirit" already has on its surroundings. In the literature, such entities frequently called "egregor". From this moment it is advisable to perceive your intentions "egregor".

It is good to communicate with a "Spirit" of your company. Many of us feel that companies are "living beings". Other names used: "Corporate Culture", "The atmosphere in the company" and others. How to communicate with your "business"?

The best way by "Corporate Meditation". Are you interested in more information? If so, contact me. Nice to meet you.

Tomáš Havrda Program: "Golden Flower"

-----------------------------------------

Týmový duch


Každá skupina lidí, kteří určitý čas spolupracují, vytvoří něco, čemu se nejčastěji říká „týmový duch“. Prací skupiny tento „týmový duch“ sílí. Po nějakém čase se „duch“ začne osamostatňovat. Začíná mít vlastní inteligenci...


Někdo to nazývá „bod zvratu“ v podnikání. Už v tom nejste sami. Vaše „bytost“ už působí i na své okolí. V odborné literatuře se takovéto entity nejčastěji nazývají „Egregor“. Od této chvíle je vhodné vnímat záměry Vašeho „Egregoru“.


Je dobré naučit se s „bytostí“ Vaší společnosti komunikovat. Mnozí z nás už vnímají, že firmy jsou „živé bytosti“. Ostatní používají názvy: „Firemní kultura“, „Atmosféra ve firmě“ a jiné. Jak komunikovat s Vaší „Firmou“?


Nejvhodnějším způsobem jsou tzv. „Firemní Meditace“. Máte zájem o více informací? Pokud ano, kontaktujte mě. Rád se s Vámi potkám.


Tomáš Havrda

Program: "Golden Flower"



Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page